Boka ditt prideflak redan nu

Ett prideflak till pride 2023, det kan vara en god idé att boka redan nu! Ett flak på Pride är något som företag och organisationer kan välja att ha. Hos Go Pride finns det möjlighet att hyra kompletta flak för 20 upp till 200 personer. På detta flak kan ni välja till att ha:

  • Ljudpaket
  • Effekter
  • Andra tillval

Om ni vill spela musik eller annat, så är det smart att satsa på ett färdigmonterat ljudpaket. Det är då bara att koppla in en spelare och spela vad du vill. Det finns flera bra paket med ljud att välja på.

Det går även att välja till olika effekter, så som eldkastare, såpbubblor, skummaskin, kolsyrekanon med mera. Det är ju hur fräckt som helst att kunna spruta ut konfetti eller skapa snöflingor.

Bland andra tillval finns hjulvakter, DJ, fotograf, portabel toalett, extrabord, städning med mera.

Flak för Pride 2023

Om du redan nu vet att du och ditt gäng ska gå på Pride 2023, varför inte då passa på att boka ett prideflak. Det gör att ni kan åka med i paraden, med stil! Det går att få detta flak som ni vill ha det. Det går att få det i den storlek ni behöver samt att ni kan välja till att ha ljud, effekter och en massa andra bra tillval.

Glöm inte att det är du och ditt gäng som måste anmäla att ni ska vara med i paraden. Det kan ni göra hos Stockholm Pride. De tar ut en fordonsavgift för detta.